Lodewijk Asscher, you up? (DUTCH)

Lodewijk Asscher, you up?

Het is even geleden dat wij elkaar zagen. De laatste keer was tijdens de verkiezingen in maart en hebben wij elkaar pijn gedaan. Wij hebben je vernederd achtergelaten en ingeruild voor een jonger iemand. Kun je het ons alsjeblieft vergeven?

Nu met de formatie is wat wij nodig hebben iemand die het compromis aangaat. Jesse kan de verantwoordelijkheid niet aan. Lodewijk, wij zijn jouw volwassenheid en eerbiedigheid niet waard. Wij hebben ons laten leiden door een sentiment en hebben daarmee het rotsvaste gevest op Links verworpen voor iemand die ons durfde te laten dromen. Deze droom blijkt echter een illusie nu. Jesse wil niet regeren. Maar, jij, Lodewijk, jij durft wel het heft in handen te nemen. En laten we eerlijk zijn: we weten van elkaar dat we nog steeds aan elkaar denken…

Wat zeg je, zullen we het verleden achter ons laten en het nog een keer proberen, zoals eerst, gewoon jij en ik? En de VVD, en het CDA, en D66. Samen kunnen we het Rechts-populisme aan.

We missen je.

Het Nederlandse Volk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s